Stabil Group навършиха 25 години

Стабил груп обединява общо 6 фирми с над 150 служителя. Те произвеждат широка гама продукти за различни индустрии – аграрна техника, системи за напояване, машинни съоражения за хранителната индустрия и други.

Тази година групата навърши 25 години от създаването си през 1994-та. За да отбележат празника си, бяха организирали две грандиозни събития с които зарадваха своите служители и партньори.

И за двете събития те се довериха на Purple Shot, за да запазим спомена от прекрасното преживяване в снимки. Освен за спомен, снимките трябваше да са подходящи за използване в уебсайта на компанията, както и в кампании за социалните мрежи.

Гала вечеря за служители и партньори

Първото събитие, което отразихме беше изискана гала вечеря. На нея присъстваха над 200 човека – служители и партньори на шестте компании. Изисканият хотел „Империал“ в Пловдив, както и красивата декорация от „Сватбено кафе“, само спомогнаха за невероятното празнично настроение, което уловихме през обективите си.

Екипът ни беше на локацията часове преди да дойдат гостите, за да се запознаем подробно с програмата и да заснемем малко кадри от подготовката.

Когато гостите започнаха да пристигат, ги посрещна изискан уелкъм дринк в предния двор на хотела. Зелената поляна беше идеален фон за обща снимка, но хората бяха доста, а ние не искахме да жертваме качеството на снимката, като снимаме с дрон.

За това решението беше само едно – говорихме с управата на хотела и те ни позволиха Алекс (фотографът) да се качи на козирката над входа на хотела и да направи снимката от там. Изглеждаше опасно, но от хотела ни увериха, че конструкцията е достатъчно стабилна.

След общата снимка, гостите бяха настанени под огромна шатра в задния двор на хотела, където започна същинската част на вечерта. По време на вечерята използвахме теле обектив, който ни позволи да запечатаме момента от пространството извън шатрата, без да навлизаме в личното пространство на гостите, докато се хранят.

Последва добре планирана шоу програма с фокуси, танци и музика. Стремяхме се да направим голямо разнообразие от близки и широки кадри.

Семеен празник на открито

Второто събитие, което Stabil Group ни се довериха да заснемем е празничния ден, който бяха подготвили за своите служители и техните семейства. Събитието се проведе в бирария Hills близо до Пловдив.

То беше доста мащабно, защото заемаше голяма площ, върху която бяха разположени десетки атракциони за малки и големи. Надуваеми замъци, стрелба с лък, сумо боеве и много организирани игри.

Спецификата на празника изискваше нашия фотограф да се запознае с програмата и всички атракциони, за да направи план предварително за голяма част от кадрите си.

Такъв тип събития са много динамични, и трябва да си винаги нащрек за зоните в които има съсредоточение на емоции. Защото именно това за нас е най-важното, да уловим усмивките и щастието на хората, които се наслаждават на събитието.

Алекс Стефанов – Фотограф

Клиентите ни получиха над 200 обработени снимки за  всяко от събитията и останаха доволни от работата ни, което за нас е най-важно.

Снимките са уникални! Радваме се, че си кооперирахме в тези проекти и със сигурност ще си партнираме отново.

Stabil Group

Пожелаваме на клиентите ни Stabil Group още много години успех и се надяваме скоро пак да работим заедно!

Искаш да работим заедно?

Разкажи ни за особеностите на твоя проект, а ние ще изготвим оферта съобразена с нуждите на твоя бизнес.

СВЪРЖИ СЕ С НАС!